Zwangerschaps-ademcoaching

Wil jij graag leren hoe je ontspannen kunt ademen tijdens je zwangerschap en bevalling? Weten hoe je de ademhaling kunt inzetten om de weeën op te vangen en daardoor kalm blijft tijdens de bevalling? Dan is zwangerschaps-ademcoaching echt iets voor jou.

Wanneer je gespannen bent, zal je dat direct merken aan je ademhaling. Je ademt hoog, oppervlakkig en je voelt je onrustig. Doordat de baby steeds meer ruimte inneemt tijdens de zwangerschap is het heel natuurlijk dat je wat kortademig wordt. Dat is op zich geen probleem, maar als je daarnaast ook nog verkeerd ademt, kan het wel stressvol worden. Goed ademen helpt je om gezond en ontspannen de zwangerschap te beleven. Je kindje vindt het natuurlijk ook veel fijner als jij je goed voelt.

Een verkeerd adempatroon ontstaat niet in één dag. Ongemerkt sluipt het er in. Je krijgt er pas erg in als je (adem)stress krijgt. Angst voor de bevalling kan ook een trigger zijn om verkeerd te ademen. Misschien is het je eerste zwangerschap en maak je je (onbewust) zorgen over het verloop van het bevallingsproces. Het kan ook zijn dat een eerdere bevalling niet prettig is verlopen waardoor je nu niet ontspannen zwanger kunt zijn.

Ademcoaching tijdens de zwangerschap helpt jou om spanning los te kunnen laten. Je leert hoe je ontspannen kunt ademen zodat je goed bent voorbereid op de bevalling. Je zwangerschap is een uniek moment in je leven en ik gun jou en je kindje een goede start samen.

Ademcoaching wordt individueel gegeven. Ieder mens is namelijk uniek en op deze manier kan ik de sessie volledig afstemmen op jouw behoefte.

Zwangerschaps-ademcoaching 90 minuten privé-sessie €85,00

Voor het maken van een afspraak kun je mailen of een berichtje sturen naar: Mirjam Pet-Meijvogel | [email protected] | tel: 0638080677

Bezoekadres: Yoga Swings 4 you, Pr. Hendrikkade 94, 2225HP Katwijk aan Zee

 

Mirjam Pet-Meijvogel: ‘Naast ademcoach en yogadocent ben ik moeder van 2 meiden. In het verleden ben ik kraamverzorgster geweest en heb ik geassisteerd bij thuisbevallingen. Het was elke keer weer speciaal om bij dit unieke moment aanwezig te zijn. Door mijn werk, en uit eigen ervaring, weet ik hoe belangrijk het is om d.m.v. de ademhaling te kunnen ontspannen tijdens de bevalling.’